jueves, 20 de noviembre de 2014

252 respostes, moltes gràcies!

Ja tenim l'enquesta tancada! Les respostes rebudes sumen 252! Estem molt agraïdes a la gent que ha col·laborat contestant l'enquesta i a la vegada ho han fet amb el nostre treball. Es per aquest motiu, que els hi volem donar les gràcies.

Divendres passat, vam tenir una altra reunió amb la nostra tutora del treball,  la qual va estar enfocada en com farem la nostra presentació. Ens va donar bastants idees, les quals ens han servit per tenir més clar com exposar-lo. Fins i tot a nosaltres, a mesura que parlàvem amb ella, se'ns van ocórrer noves idees que ens van agradar i amb les quals esperem sorprendre a tothom que estigui present al nostre treball. Al finalitzar la sessió amb la tutora, aquesta ens va continuar donant ànims per fer la feina que ens queda.

En aquest moment, ens falta “polir” petits detalls dels nostre treball de la part escrita i començar a preparar els mètodes que voldrem utilitzar per la nostra presentació.
La data s’apropa...i els nervis comencen a augmentar.

Recordeu que continuem treballant amb força i ganes, com fins ara o més desprès d’aquestes dues setmanes d’exàmens que hem tingut. Us mantindrem informats dels canvis i evolucions del nostre treball.

Fins aviat!




No hay comentarios:

Publicar un comentario